Zonnepanelen

Elektriciteit uit zonnepanelen is een groene, hernieuwbare vorm van energie die geen CO² of andere vervuilende stoffen uitstoot. Een gewone zonne-installatie voor een woning kan de CO² uitstoot tot 2 ton per jaar verminderen – wat neerkomt op meer dan 40 ton voor de hele levenscyclus. 

Zonlicht is gratis, dus eens de initiële investering betaald, zullen uw jaarlijkse kosten voor elektriciteit aanzienlijk verminderen. Er zijn gelukkig geen ondersteunende maatregelen meer nodig om mensen te laten inzien dat we moeten “besparen” als we in zonnepanelen investeren en niet “verdienen” wat voor ENERGY@home heel belangrijk is. Een installatie kost dan ook 50% minder dan voorbeeld in de periode met subsidies. 

Wij streven ernaar dat de belastingbetaler die GEEN zonnepanelen kan aanschaffen ook minder moeten betalen. Vandaar dat wij enkele mogelijkheden aanbieden aan deze mensen.  ENERGY@home specialiseert zich in kleine eerlijke kwalitatieve groepsaankopen met hoog rendementskwaliteit (bv buren en vrienden, referentie korting met ecobons,enz...)

Waarom investeren in een eigen zonne-installatie?

  • Een fotovoltaïsche zonne-installatie is je eigen bron van groene stroom.
  • Je kosten voor elektriciteit nemen op lange termijn af.
  • Je verbruikt minder elektriciteit van het net. Hierdoor daalt jouw rekening voor elektriciteit.
  • Door gebruik te maken van 100% groene elektriciteit zorg je mee voor minder CO² uitstoot.
  • Zonne-installaties gaan 'levenslang' mee. Het behoeft heel weinig onderhoud en heeft een levensduur van meer dan 40 jaar.
  • Zonnepanelen kunnen visueel onopvallend zijn.
  • Een zonne-installatie kan de waarde van je eigendom verhogen en de EPB of EPC waarde aanzienlijk verlagen.


Bij onze zonnepanelen is een gratis recyclage voorzien! (PV CYCLE) Energy advies De goedkoopste kilowattuur is degene die je niet verbruikt!

Klinkt normaal maar voor velen heel moeilijk te realiseren!

Wij helpen u graag verder voor de ideale leverancier in combinatie met uw zonnepanelen.

Wist u dat? De meeste gezinnen met 10 zonnepanelen al een grote besparing realiseren. Kleine investering!

Koop met onze eco-bon een energiebesparend toestel bij Elektro Service Mauroo te Waregem en verbruik zo minder elektriciteit.

Image Title
Image Title
Image Title
Image Title
Image Title
Image Title