WallBox

De walboxen van Energy@home zijn stijlvolle metalen toestellen die als voordeel alle mogelijkheden van het laden kunnen aanbieden voor bij u thuis,bedrijf en publiek terein.zowel voor fietsen,elektrische en plugin hybride wagens,scooters,...

Met onze laadpas kan je duizenden laadpalen gebruiken over heel Europa in landen als Nederland, Duitsland, Frankrijk, ...

Wanneer uw voertuig volgeladen vertrekt bij u thuis heb je indien nodig je ergens wil bijladen een laadpas bij de hand. (Meerdere laadpassen is mogelijk)

Je kan kiezen voor betaling per kwh of abonnement wanneer je op publiek terrein laad. Vraag gerust naar onze mogelijkheden!

Onze laadinfrastructuur wordt reeds 8 jaar op het publieke netwerk geplaatst wat voor onze klanten een groot voordeel is wanneer u thuis ook voor onze laadpaal of wallbox kiest .

In steden als Gent,Kortrijk en Antwerpen zijn deze laadpalen actief wat voor voor uw werk en uitstappen zeer interessant en vooral gemakkelijk kan zijn.

Veel voordelen dus. De laadpalen zijn altijd voorzien van een tekening ontworpen door een kinderkanker patiƫntje die zo zijn eigen laadpaal heeft ! Op deze manier steun je KIKOV (kinderkanker oudervereniging Leuven) en help je het milieu de natuur en gezondheid mee een stap vooruit .

Vraag naar het ENERGY@home project ! (klimaattop).

Read More
Image Title
Image Title
Image Title
Image Title
Image Title
Image Title