Energy@Home Word Sponsor Van Formula-E Piloot Stoffel Vandoorne

In de aanloop naar de Marrakesh ePrix werd ook bekend gemaakt dat Stoffel Vandoorne een nieuwe sponsor beet heeft. Energy@home - een bedrijf in Zulte - zal vanaf nu mee prijken op de kleding van de Rumbekenaar. Het bedrijf dat in 2009 gesticht is door David Veranneman, houdt zich voornamelijk bezig met het installeren van zonnepanelen op residentiële woonsten en levert ook laadpalen voor fietsen, scooters en wagens. Overigens is Vandoorne niet de eerste topsporter waarmee het West-Vlaams bedrijf in zee gaat. Ook Olympisch kampioen Greg van Avermaet behoort tot dit kransje. Zowel Vandoorne als Veranneman zijn dan ook trots om deze samenwerking aan te gaan.

Aangezien het bedrijf zich inzet in alternatieve energie, is de link met de Formule E natuurlijk niet veraf. Dat verklaarde Stoffel Vandoorne in het persbericht. "Ik ben blij met deze samenwerking en ik dank dan ook David Veranneman voor de steun. De Formule E is de eerste elektrische serie in de wereld waar de laatste moderne technologiëen worden gecreëerd en alternatieve energie oplossingen wordt gegeven in stadscentra. We zullen samenwerken zodat we de Belgische klanten een kijk kunnen geven op deze alternatieve energieproducten."

Ook David Veranneman is tevreden met deze samenwerking: "We zijn een trotse sponsor om met Stoffel Vandoorne in zee te gaan. We zijn dan ook blij dat wij met de beste Belgische piloot mogen samenwerken. Hiermee kan Energy@Home meer het bewustzijn in België creëeren en zo op zijn best alternatieve energieproducten promoten." Om af te sluiten steunt het bedrijf ook samen met KIKOV, het kinderkanker oudervereniging in Leuven. Elke laadpaal die geleverd is door Energy@Home heeft een tekening dat getekend is door een kinderkankerpatiëntje en door te laden aan deze palen steunt u ook mee de vereniging.

Image Title
Image Title
Image Title
Image Title
Image Title
Image Title